Kako napraviti WAX novčanik?

Worldwide Asset eXchange (WAX) ekološki prihvatljiv blockchain za NFT-ove, video igre i kolekcionarstvo poput Ethereum (ETH) .WAX (WAXP) je namjenski izgrađen blockchain pokrenut 2017. godine, osmišljen kako bi transakcije bile brže, jednostavnije i sigurnije za sve uključene strane. Blockchain WAX koristi delegirani dokaz udjela (DPoS – Proof of Stake POS model) kao mehanizam konsenzusa.  Za razliku od ETH i ostalih blockchaina na WAX blockchainu se ne plaćaju provizije za svaku transakciju ,transakcije na WAX su potpuno besplatne.Ovde ćemo opisati kako jednostavno sa par klikova napraviti novčanik za WAX.

Idite na WAX Cloud Wallet WAX Cloud Wallet je jednostavan, ali moćan novčanik za kriptovalute koji vam omogućuje jednostavnu prijavu u WAX blockchain aplikacije kao naprimer igre , bez potrebe za upravljanjem privatnim ključevima. Oni za vas čuvaju privatne ključeve vašeg novnačnika.Dostupan je na desktopu i mobitelu.
Započnite odlaskom na WAX Cloud Wallet. https://wallet.wax.io
gde registrujte novčanik

Dole ispod je isječak s web stranice WAX ​​Cloud Wallet. Možete registrovati svoj račun koristeći različite račune društvenih mreža ili vlastitu e-poštu/korisničko ime i lozinku.u.NAPOMENA:Otvorite Wax Cloud Wallet nalog klikom na facebook,tviter,google itd logo preko facebook naloga ako ga imate jer tako će te izbjeći nahnadu za otvaranje računa 5 WAX coina koju će te morati platiti ako otvarate nalog upisivanjem emaila i lozinke .Kliknite na logo facebooka,tvitera,gogle i odmah imate otvoren wax colud novčanik besplatno.

Prihvatite Uvjete i odredbe
Možda bi bilo korisno pročitati navedene uvjete i odredbe.

Ovaj vodič je namijenjen onima koji žele brzo napraviti WAX Cloud Wallet i početi koristiti NFT bazirane igre za zaradu na WAX blockchainu.Morate prihvatiti uvjete korištenja i označiti ove okvire prije nego pritisnete prihvati i nastavi.

Pričekajte da se prijavite na svoj WAX novčanik
Ako ovo potraje predugo, pokušajte osvježiti svoju stranicu.

Zaslon za učitavanje za prijavu na WAX Cloud Wallet.

Upravo ste stvorili svoj WAX Cloud Wallet.
Ako imate problema na stranici za prijavu, zatvorite preglednik, vratite se na stranicu WAX Cloud Wallet .

Kontrolna ploča izgleda ovako.

U gornjem desnom kutu nalazi se vaša adresa novčanika. U ovom slučaju, naš je d3aik.wam


Zaključak – Vaš novčanik za NFT je stvoren
To je to, uspješno ste stvorili svoj WAX novčanik i spremni ste za igranje igara i prikupljanje i kupnju NFT-ova.