EV.IO igraj da zaradiš

EV.IO je First-person shooter (FPS) multiplayer pucačina ​​u prvom licu temeljena na web pregledniku.Za igru ​​temeljenu na pregledniku, EV.IO ima revolucionarnu grafiku Ev.io je jedna od najpopularnijih igara na Solana blokčejnu. Razvijena od strane Addictive Games studia. Igra ima dizajn taktičke razine sličan Halou, Destinyju i Quakeu

Ev.io je pucačina iz prvog lica koja se odvija u dalekoj budućnosti. Možete igrati protiv igrača iz cijelog svijeta u nekoliko različitih načina. 

Ev.io nudi 6 različitih načina igranja: deathmatch, mayhem, team deathmatch, battle royale, survival i capture the flag.

Kako zaraditi igranjem EV.IO?

Da bi mogli da zaradite igranjem ev.io potrebno je da posjedujete jedan od ev.io NFT skinova koji su dosta skupi ili da besplatno posudite NFT i djelite zaradu koju ostvarite igranjem igre sa vlasnikom NFT .Ovakav način pozajmljivanja u blokčejn nft igrama se zove scholarship ili lending(sponzorstvo ili iznajmljivanje).Vlasnik NFT vam iznajmi besplatno NFT i vi igrate igru a zaradu djelte 60% vama 40% vlasniku NFT.Naravno vlasnik NFT skinova može da odredi i drugi procenat ali 60%-40% je uobičajeno

ev.io se moze slobodno igrat i bez NFT ali nema zarade bez NFT skinova. Ne morate čak ni povezati kripto novčanik niti registrovati ev,io račun da biste započeli igrati.Možete igrati i kao gost.

Za svako ubistvo u igri ev.io dobija se oko 2-15 e u zavinosti od skinova sa kojima ste opremljeni . NFT legendarni skinovi donose najvecu zaradu .Meč u igri traje 4 minuta i ako naprimer završite deathmatch prvi na leaderboardu vaša zarada ostvarena u meču se množi x2

e je interna valuta ev.io igre 1000 e je 0,50 USD .Ev.Io interna valuta e se u svako doba može konvertovati po trenutnom kursu u solana kriptovalutu SOL koju dobijate u vaš Solana novčanik koga povežete sa vašim ev.Io računom.

Kako besplatno dobiti ev.io NFT skinove ?

Ako ste baš dobri u FPS igrama i želite da zarađujete igrajući EV.IO možete besplatno iznajmiti NFT na discordu.Tražite NFT skinove samo ako ste baš dobri i imate vještinu igranja inače nemate velike šanse i vaša zarada će biti mizerna jer u igri ima previše profesionalnih e sports igrača Valoranta,CSGO itd i jako je teško igrati protiv njih.

Otvorite ev.io profil ako imate vještinu igranja FPS igara i igrajte nekoliko dana kako bi podigli vaš profil rating u igri i dokazali vašu vještinu

https://discord.gg/rHpDandU3h

A zatim ako ste baš dobri uclanite se na discordu grupu link iznad ,ostavite vaš ev.io username dobićete besplatno NFT preko automatskog ev.io bota za iznajmljivanje i dodatna upustva ako imate nedoumice.Osim NFT iz igre ev.io na ovom discord kanalu možete dobiti i druge NFT iz ostalih igraj da zaradis igara kao što je undead blocks.