Kako prodati Bitcoin-Coinbase i CEX.IO?

Kako prodati Bitcoin-CEX.IO

Ako tražite mesto za prodaju Bitcoin-a, onda je CEX.IO savršeno i sigurno mjesto za to.Skoro 700.000 korisnika trguje Bitcoin-om i drugim kriptovalutama koristeći CEX.IO. U daljem opisu, videćete kako prodati Bitcoin-e i povući sredstva na vašu karticu.

Prije svega,morat ćete prebaciti Bitcoin-e iz vaseg novčanika na račun CEX.IO. Možete biti sigurni da su Bitcoin-i sigurni na vasem racunu.Čim Bitcoin-i stignu na vas racun, možete ih prodati koristeći nekoliko metoda, na osnovu vaših potreba i iskustava u trgovini.

Ako želite samo da razmjenite Bitcoin-e u USD, EUR ili RUB, preporučujemo vam korištenje posebnog pojednostavljenog Buy/Sell interfejsa. Sve što treba da uradite je da izaberete količinu Bitcoina za prodaju ili unosite prilagođenu količinu, a transakcija će biti izvršena odmah. U zavisnosti od valute koju ste izabrali da prodate Bitcoin-e dobićete USD, EUR ili RUB na vašem računu.

Ako želite da prodate svoje Bitcoin-e po najboljoj cijeni na CEX.IO,možete kliknuti na tab u gornjem ljevom uglu “TRADE” i odrediti cijenu za koju želite prodati vase Bitcoin-e. Transakcije mogu da traju ​​prilično dugo u zavisnosti od brzine trgovanja sa Bitcoin-om.

Kako povuci novac na vasu kreditnu karticu-CEX.IO

CEX.IO nudi jedinstvenu funkciju na tržištu – brzo povlačenje novca na kreditnu karticu. Ova karakteristika ima niz prednosti, kao što su:

  • Možete povezati sve debitne ili kreditne kartice Visa / MasterCard
  • Ne morate da naručujete bilo kakve kartice, možete da koristite onu koju vec imate
  • Provizije su veoma niske, počevši od 3,80 dolara po povlačenju
  • Uopšte nema skrivenih provizija
  • Povlačenje se odmah obrađuje i odmah možete koristiti sredstva

Da bi ste povukli novac na karticu,prvo što treba da uradite je da odete na tab “WALLET” i izaberete koju biste valutu povukli USD, EUR ili RUB,i zatim kliknite “WITHDRAWAL”.

Nakon toga morate da linkujete vašu kreditnu karticu,a ako nemate karticu kliknite “Add a new card”.Prilikom povezivanja kartice proverite da li imate više od 1 USD na svom računu, kako bi uspjesno prošli verifikaciju. Ova verifikacija je napravljena da biste dokazali svoje vlasništvo nad karticoma.Nakraju samo unesite iznos koji zelite da povučete.I to je to.

Nakon što je kartica povezana, ne morate ponovo unositi podatke o kartici i dokazati vlasništvo nad karticom u narednim povlačenjima. Samo izaberite iznos za povlačenje, odaberite karticu i potvrdite transakciju pomoću 2FA(2 faktor autorizacija) iz sigurnosnih razloga i koristite povučena sredstva.

Kako prodati Bitcoin-Coinbase

Da bi ste prodali Bitcoin pomoću Coinbase-a prvo što treba da uradite je da kliknete na tab u gornjem meniju “Buy/Sell”,a zatim izaberete “SELL”.

Zatim izaberite novčanik sa kojeg želite prodati vaše kriptovalute(na primer, vaš BTC novčanik),i izaberite račun na koji želite da uradite depozit(naprimjer vasa kartica ili EUR wallet).

Izaberete količinu Bitcoin-a koju želite da prodate.I automatski će vam ispasti iznos koji ćete dobiti sa već uračunatim provizijama.I nakraju kliknite “Sell Bitcoin Instantly”.

Copyright © 2020. Sva prava zaštićena. kriptovalute