Najpopularniji Bitcoin novčanici za 2022

Blue WalletBlue Wallet podržava transakcije Bitcoina u On chain i Lightning Network.Novčanik je dostupan za Apple i Android uređaje, a preuzet je s Google Play trgovine više od 100.000 puta.

Wallet of Satoshi – Wallet of Satoshi prvi je na našoj ljestvici najpopularnijih novčanika za Bitcoin Lightning Network. Novčanik se promovira kao “Najjednostavniji bitcoin Lightning novčanik na svijetu”, a može s lakoćom upravljati Bitcoin Lightning transakcijama , čak i za ljude koji su novi u Bitcoinu.Wallet of Satoshi dostupan je i za Apple i za Android telefone te je također preuzet više od 100.000 puta s Google Play Storea.

Muun -Najpopularniji među neskrbničkim novčanicima je Muun, Bitcoin On cahian i Lightning novčanik koji je pronašao način da integrira Lightning i On-chain novčanik u isto korisničko sučelje sa samo jednim BTC stanjem .Muun je dostupan i za Apple i za Android telefone, a ima više od 50.000 preuzimanja u Google Play trgovini.Nakon novčanika Muun, postoji niz drugih novčanika koji nisu skrbnički, a svaki prema trgovini Google Play ima više od 10 000 preuzimanja. Sljedeća četiri novčanika stoga nisu navedena bez posebnog reda.

Izvor: Google Play

Phoinix Novčanik također omogućuje korisnicima da ga sigurnosno kopiraju davanjem svoje adrese e-pošte. je Lightning novčanik bez skrbništva koji početnicima olakšava početak.