Pasivna zarada i 50$ besplatno Celsius

Celsius  je vodeća globalna kriptovalutna finansijska platforma osnovana 2017. godine, odnosno banka kriptovaluta koja nudi bankarske i finansijske usluge za korisnike kriptovaluta, sjedište Celsius je u New York-u, Sjedinjene Američke Države .Celsius omogućava korisnicima kriptovaluta da deponuju svoje kriptovalute na svoj Celsius račun poput računa u banci a za uzvrat dobijaju kamate .Korisnici koji deponuju svoje kriptovalute dobijaju kamatu koja se kreće između 3% i 20% na godišnjem nivou. Ovo možemo porediti sa oročenom štednjom u bankama, stim što se u bankama kamata na oročeni depozit kreće od 1 ili 3% isto tako banke zaključavaju tu sumu na 6-12-18 mjeseci pa i više.Kod Celzius platforme toga nema. Sve što deponujete na vaš Celsius račun, možete u bilo kom trenutno podići , i to bez provizije.Kamata se obračunava svakog dana i možete svaki dan vidjeti koliko ste zaradili od kamate.Da bi dobili kamate kriptovalute trebaju samo stajati na vašem Celsius računu i možete ih povući u bilo kojem trenutku. 

Kamata zavisi isključivo od toga koja je kriptovaluta u pitanju i može se promjeniti na nedeljnom nivou zbog promjena u potražnji za tom kriptovalutom na tržištu jer Celsius kriptovalute koje su kod njih deponovane plasira kao kredite zajmove i tako ostvaruje profit Celsius zarađuje tako što kriptovalute kroz kredite plasira korisnicima, velikim menjačnicama, institucionalnim trgovcima i hedž fondovima itd. Svaki korisnik ili kompanija koja sarađuje sa Celsius-om i uzma kredit mora da prođe rigoroznu proveru kao i da obezbjedi adekvatan kolateral za dobijanje pozajmice.

Celsius Povoljni krediti

Jedna od glavnih prednosti korištenja bankarsko financijske platforme Celsius Network je mogućnost posuđivanja američkog dolara ili evra EUR/USD, koristeći Bitcoin kao kolateral, pružajući korisnicima pristup kreditu bez potrebe prodaje kripto imovine.Celsius Vam nudi i mogućnost povoljnih kredita koji možete uzeti u stablecoinima ili dolarima koji se šalju direktno na Vaš bankovni račun. Kamate za ove kredite kreću od 1% na godišnjem nivou(APR), a najveća kamatna stopa je 7.95%. Što više kriptovaluta možete da založite to će Vam kamata biti manja.Imajte na umu to da ćete morati da zaključate minimum dva puta veću vrednost kriptovaluta u odnosu na iznos koji ćete dobiti kao kredit na korišćenje. Nakon što kredit vratite, na wallet Vam se vraćaju koini koji su bili zaključani.Kredite možete uzeti na do 36 meseci i bitno je napomenuti da na mesečnom nivou plaćate samo kamatu. Glavnica se može vratiti pred završetak poslednjeg meseca kredita.

Celsius promocija 50USD besplatno

 Svi novi korisnici koji otvore Celsius račun preko ovog linka ili skinu Celsisu aplikaciju na telefon i ukucaju ovaj kod 190198e4da prilikom registracije preko telefona i deponuju neku kripto valutu u vrijednost od 400 USD ili više na svoj Celsius novčanik i drže najmanje 30 dana na svom Celsius računu dobiće potpuno besplatno 50 USD plus kamatu na taj depozit.Da bi dobili bonus navedeni iznos treba da se prebaci u jednoj transakciji , ne iz više puta  i da stoji u Celsius novčaniku mjesec dana. Ako recimo povučete vaš kripto pre nego što prođe mjesec dana, nećete dobiti bonus od 50 USD.

Prilikom registracije i ispunjavanja formulara kliknite Enter code i upišite ovaj kod 190198e4da da bi ostvarili pravo na 50USD promociju

Kako se koristi Celsius?

Prvo potrebno je da se registrujete na celsius.network a zatim da preuzmete i instalirate Celsius aplikaciju na vaš telefon android ili iphone .Zatim prođite provjeru KYC (Upoznajte svog klijenta) slanjem dokumenata potvrdite svoj identitet (registracija i provjera traju samo nekoliko trenutaka) i vaš račun će biti aktivan

Kako Celsius zarađuje novac?

Celsius omogućava korisnicima da primaju fiat zajmove (EUR/USD), ostavljajući kripto valute kao garanciju za povrat kredita .Celsius zarađuje djelujući kao posrednik između zajmodavaca i zajmoprimaca. Zajmoprimci plaćaju kamate Celzijusu, koji zatim 80% od toga plaća zajmodavcima (ljudima koji su deponovali kriptovalute ).

Je li Celzijus bolji od banke?

Ako se mjeri pomoću kamatnih stopa, da, budući da su njihove kamatne stope na depozite i do 10 puta veće od banaka.

Je li Celzijus siguran?

Sjedište ove kompanije je u Ney Yorku i posluju po zakonima SAD ,osnovani su 2017 god .Celzijus je potpuno legalna kompanija koja nudi bankarske i finansijske usluge za korisnike kriptovaluta dakle poput bilo koje druge banke u SAD