Zaradite uz Farmers World

Ovo je još jedna igra na wax blokcejnu u kojoj igrači mogu napraviti svoju farmu i brinuti se o svojoj stoci i usjevima i zarađivati . Odaberite prave alate, istražite različite resurse, kupite zemlju za izgradnju velikih farmi i uživajte u uzbudljivom iskustvu poljoprivrede u ekosustavu Farmers World.

Pokrenuta 2021., Farmers World jedna je od najvećih NFT igara, s preko 200.000 igrača .Ova igra ima jednu od najpopularnijih NFT kolekcija na AtomicHubu. 

Farmers World ima ekonomiju s tri tokena koja koristi različite tokene za različite aktivnosti. FWF je Farmers World Food, FWW je Farmers World Wood, a FWG je Farmers World Gold.

Igrači mogu kopati zlato, drvo i hranu, koji su tokeni na WAX blokcejnu (FWF, FWW, FWG) koji se mogu koristiti za napredovanje u igri ili prodati i ostvariti profit. 

Uz GOLD i NFT rudarenje, korisnici mogu uzgajati životinje poput kokoši i proširiti svoje farme. Ako tražite visokokvalitetnu NFT farmersku igru, toplo preporučujem Farmers World.

Za početak, igrači moraju ili kupiti alate na tržištu ili izraditi alate (koristeći prethodno spomenute tokene).

Kako započeti igrati ?

Da bi mogli da igarte igru moraćete otvoriti nalog na cloud novčaniku WAX wallet.WAX Cloud Wallet je zvanični WAX novčanik koji vam omogućuje jednostavnu interakciju s WAX blockchainom i dApps -ima izgrađenim na njemu.NAPOMENA:Otvorite Wax Cloud Wallet nalog klikom na facebook logo preko facebook naloga ako ga imate jer tako će te izbjeći nahnadu za otvaranje računa 5 WAX coina koju će te morati platiti ako otvarate nalog upisivanjem emaila i lozinke .Kliknite na logo facebooka i odmah imate otvoren wax colud novčanik besplatno.
Potrebno je 20 ili 30 WAX ili više coina za steking u WAX CPU jer je ova igra jako zahtijevna

Ne može se početi igrati besplatno kao neprimer igra prospectors potrebno je na atomichubu kupiti NFT ili na alcor mjenjačnici kupiti tokeni FWF, FWW, FWG pa napraviti alate
Nakon toga da krenete da igrate ovu igru ,nije potrebno nikakvo skidanje igrice igra se igra iz web preglednika .Brzo logovanje preko vašeg novčanika WAX Cloud Wallet i možete početi igrati ovu igru.

Korisni linkovi

Alcor decentralizovana mjenjacnica za sve wax tokene https://alcor.exchange/

NFT Wax Market https://wax.atomichub.io/

Vodič

Pogledajte ovaj video sa detaljnim sa detaljnim objašnjenjima kako igrati ovu igru ,kako unovčiti tokene itd

  • Bitcoin lightning
  • Bitcoin
Scan to Donate Bitcoin lightning to lnbc50n1p3whvn6pp5avmgczw92qndmcqf4v7j535vtcl9c4j7dtf3qffzenfxzk4wnhsqdqu2askcmr9wssx7e3q2dshgmmndp5scqzpgxqyz5vqsp50e7fvccpdydjjae8lzycwwwttcxqfje9gsx02rvqf8dteawrwtxs9qyyssqdu582kam6lw7fu27tclvr36ew7yl2npxzengzr6s2fcjn6s549ks6680sywgn0r9nuv5g0gtzu9xa2gtc67vlqj4g0cz22s7p0mzq5gps0y8es

Donirajte Bitcoin lightning na ovu adresu

Skenirajte QR kôd ili kopirajte adresu u svoj novčanik kako bi poslali Bitcoin lightning

Tag/Note:- Bitcoin Lightning Network
Scan to Donate Bitcoin to bc1qa5ukskudyfaxvzc2wchtgrtkdppaewwjw3tzwv

Donirajte Bitcoin na ovu adresu

Skenirajte QR kôd ili kopirajte adresu u svoj novčanik kako bi poslali Bitcoin