CEX.IO mjenjačnica

CEX.IO je najbolje mjesto gdje se može kupiti ili prodati Bitcoin,Ethereum i ostale kriptovalute brzo i jednostavno kreditnom / debitnom karticom.Isto tako CEX.IO je mjenjačnica kriptovaluta kao i online novčanik gdje možete čuvati svoje kriptovalute.Upustva za početnike kako se registrovati na CEX.IO,kako kupiti Bitcoin,možete vidjeti klikom ovdje.

Binance mjenjačnica

Binance najbolja platforma za dnevnu trgovinu sa najnižim nahnadama.Binance je odgovorna i sigurna mjenjačnica kriptovaluta. Binance ima brzu i odličnu podršku. Čisto, uredno, brzo i super intuitivno korisničko sučelje je sve što vam treba za trgovanje.Može se slobodno reći da je Binance jedna od najboljih platformi za trgovanje. Serveri su brzi a podizanje (withdrawal) je lagano.Za dodatne informacije kako trgovati na Binance platformi kliknite ovdje.

Exmo mjenjačnica

Exmo je mjenjačnica gdje se korisnicima nude veoma povoljni uvjeti za trgovinu i razmjenu kriptovaluta.Exmo se ističe u jednostavnosti korištenja usluge,mogucnosti razmjene velikog broja kriptovaluta,podržavaju Visa i Master kartice.Exmo uzima veoma niske provizije.

ALFAcashier mjenjačnica

ALFAcashier je jos jedna kvalitetna mjenjačnica-burza kriptovaluta.ALFAcashier je postigao veoma visok nivo razmjene kriptovaluta,uvedena je funkcija autoexchange koja vam omogućava da podesite automatske razmjene bez potrebe za posjećivanje ALFAcashier sajta.