Zaradite Bitcoine hodanjem

sMiles je samo jedna od mnogih aplikacija na tržištu za koje možete dobiti nagradu u Bitcoin SATS. Postoji više načina da zaradite Bitcoin uz sMiles alikaciju.

sMiles je besplatna aplikacija koja korisnicima omogućuje zaradu Bitcoina za hodanje, cashback s povratom Bitcoin gotovine, igranje igrica ,igranje šaha i ispunjavanje anketa. sMiles isplacuje Bitcoin kako bi nagradio vaš zdrav način života . Radite ono što već radite – hodate, kupujete ili igrate igrice kao šah i dobijate nagrade u Bitcoinima. Aplikacija Apple Watch omogućuje vam da na prvi pogled provjerite koliko ste koraka prešli jer se sMiles integrira s HealthKitom za točno praćenje koraka.

Zaradjujte SATS Satoshi (SATS) je najmanja denominacija Bitcoina odnosno 0,00000001 Bitcoina.100 miliona satosija SATS je 1 Bitcoin.Sats je skraćeno od Satoši . Nazvani su po tvorcu Bitcoina Satošiju Nakamotu. Povucite Bitcoin SATS u bilo koji novčanik koji podržava Bitcoin lighting  kao  Muun Bitcoin novcanik ili Wallet of Satosi za mobilne telefone .

Potražite ponude u trgovini sMiles i zaradite do cashback 30% Bitcoin gotovine za kupnju. sMiles je integrirao šahovske zagonetke kako bi ujedinio fitness za tijelo i mozak u jednoj aplikaciji. Korištenjem aplikacije možete se natjecati s prijateljima, ići na vrh sMiles liste najboljih i postati zdraviji zarađujući besplatne Bitcoin SATS