Zaradite tvitanjem na Primal društvenoj mreži

Primal je društvena aplikacija koja kombinuje sučelje nalik Twitter-u sa Nostr protokolom otvorenog koda, koji daje prioritet otporu cenzuri, vlasništvu nad nalogom i decentralizaciji.

Nostr nije samo još jedna aplikacija za društvene mreže. Za razliku od tradicionalnih platformi, kao što je X (prethodno Twitter), Nostr radi kao otvoreni protokol, naglašavajući decentralizaciju , otpor cenzuri i osnaživanje korisnika.

Za razliku od tradicionalnih naloga na društvenim mrežama koji su vezani za e-poštu ili telefonski broj, Nostr računima upravlja vlasnik računa i ne postoji centralni entitet za vraćanje lozinke ili za brisanje sadrzaja

Kako zaraditi na Primal društvenoj mreži?

Umjesto da prikupljate pratioce i beskorisne lajkove na tviteru , na Primalu u možete zaraditi Bitcoin koji se odmah može potrošiti bilo gdje.‎Radite ono što vec radite na tviteru  razmjenjujete kratke poruke između korisnika.

Šta su Sats?

Sats je najmanji apoen Bitcoina. Baš kao što postoji 100 centi u 1 dolaru, postoji 100.000.000 sats u 1 Bitcoinu.  1 satoši SATS je 0,00000001 Bitcoina .Sats je skraćeno od Satoši Nazvani su po tvorcu Bitcoina Satošiju Nakamotu

Kako da kreiram Primal nalog i primam isplate?

Pratite ovaj video tutorijal otvaranje naloga je jednostavno

Najbrži i najprivatniji način da kreirate Primal nalog je prijavljivanje pomoću jednog od Bitcoin Lightning novčanika navedenih ispod.Lightning novčanici za prijavu na Primal:

Alby je Bitcoin Lightning novcanik u obliku  ekstenzije za internet preglednike  omgucava jednostavna LN placanja iz web preglednika

Wallet of Satosi je kastodi Bitcoin novčaniik za mobilne telefone koji istvovremeno podrzava obe Bitcoin mreže on-chain kao i Lightning Skinite ovaj Bitcoin novčanik na svoj telefon i zatražite isplatu.